e
Banner

Etiketler: arkas lojistik



Arkas Deniz Ticaret Filosu ‘yeşil’leniyor



Türkiye’nin en büyük konteyner gemi filosu olan Arkas Deniz Ticaret Filosu, gemilerinin harcadığı yakıt ve enerji tüketimi konularında tasarruf yöntemleri uyguluyor.





Arkas Azerbaycan’da iki şirket kurdu


Yayın: 04-01-2013
Kategori: Lojistik

Karadeniz ve Akdeniz coğrafyasında 19 ülkede ofisleri bulunan Arkas, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de ilk ofisini açtı. Kurduğu Arkas Azerbaijan şirketi deniz, Arlogic Bakü şirketi ise kara, demiryolu ve havayolu taşıması, depolama gibi tüm lojistik süreçleri kapsayacak şekilde hizmet veriyor.





Arkas'tan sanayiciye müjde: Samsun’a kabotaj taşıması başladı



Arkas Lojistik’in kabotaj servisinin Samsun uğrağının başlaması; İzmir, Bursa ve İstanbul sanayicisinin ürünlerini Karadeniz’e ulaştırmasında fiyat avantajı sağlıyor.




Renault Trucks’tan Arkas Lojistik’e 30 çekici


Yayın: 19-01-2016
Kategori: Ticari Araçlar

Türkiye’nin öncü holdinglerinden Arkas Holding çatısı altında faaliyet gösteren Arkas Lojistik, filo yatırımlarına Renault Trucks ile devam ediyor. 30 adet ADR’li yeni Renault Trucks T460 çekici alan Arkas Lojistik’in filosunda yaklaşık 400 adet Renault Trucks çekici bulunuyor.




Arkas Lojistik mega projeleri taşıyor


Yayın: 19-02-2016
Kategori: Lojistik

Türkiye'nin süregelen Mega Projeleri arasında yer alan TANAP ve 3. Köprü için taşımalar gerçekleştiren Arkas Lojstik, proje ve ağır yük lojistiği hizmetleri kapsamında ayrıca Türkmenistan ve Libya'ya enerji santralı ekipmanları da taşıdı. 




Arkas Lojistik 2017’de yüzde 20 büyüme hedefliyor


Yayın: 23-01-2017
Kategori: Ekonomi Gündemi

2017’de toplam 15 milyon euroluk bir yatırımla %20’lik bir büyüme hedeflediklerinin altını çizen Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Lojistik Hizmetleri Grup Başkanı Diane Arcas, yatırım planları içinde demiryolu ve yurtdışı yapılanması başta olmak üzere, bilgi teknolojilerinden ekipman yatırımlarına kadar pek çok konu olduğunu söyledi. 
zirve_banner
 
 
 




Tekstilcilere 4 koldan destek Arkas Lojistik’ten


Yayın: 19-06-2017
Kategori: Lojistik

Sektörlere yönelik uzmanlıklar geliştirmeyi önemseyen Arkas Lojistik, depolamadan teslimata kadar tüm aşamalarda sunduğu farklı çözümlerle dış ticaret yapan tekstil sektöründen müşterilerine tek elden destek sağlıyor. Bangladeş’ten Çin’e Endonezya’dan Kazakistan’a uzanan yolda ise müşterilerine dört farklı taşıma yolu sunuyor.




Arkas Lojistik, Renault Trucks'tan 2.5 milyon Euro’luk Euro 6 çekici aldı



Arkas Lojistik, büyüme hedefleri doğrultusunda filosuna 2.5 milyon Euro’luk çekici yatırımı yaptı. Yeni yatırımlarında yine Renault Trucks ile iş birliğini tercih eden Arkas Lojistik’in teslim aldığı araçlar, filonun ilk Euro 6 çekicileri olma özelliğini taşıyor. 




Arkas Lojistik’ten ‘lokomotif’ olacak yatırımlar


Yayın: 07-02-2018
Kategori: Lojistik

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı’nda Türkiye’den ilk treni çıkartan Arkas Lojistik, 24 milyon euro tutarında 6 lokomotif yatırımı yapacak. BTK hattında çıkan ilk trenin bir başlangıç olduğunu belirten Arkas Lojistik Genel Müdürü Onur Göçmez, “Bu koridor daha da gelişecek. Özellikle Orta Asya’dan tahıl ürünlerinin buraya akması buradan da hazır gıdaların ve inşaat malzemelerinin ihracatı anlamında çok önemli bir trafik, geri dönüş sağlayacak” dedi. 




Arkas ile Petrol Ofisi iş birliği büyüyor


Yayın: 01-06-2018
Kategori: Lojistik

Denizcilik sektöründe Türkiye’nin dünya ligindeki oyuncusu Arkas, gemilerinin 2,5 milyon litrelik madeni yağ ihtiyacını karşılamak için Türkiye’nin lider akaryakıt ve madeni yağ şirketi Petrol Ofisi’ni seçti.